Fruitbedrijf Kutschruiter - Sortering

Fruitbedrijf Kutschruiter BV sorteert op jaarbasis zo’n 10 miljoen kilo fruit. Er zijn veel mogelijkheden bij het verpakken van het product. Op het bedrijf worden appels en peren gekoeld en gesorteerd. De sortering van het fruit gebeurt middels een camerasysteem die het fruit sorteert op basis van kleur, maat en kwaliteit.

Uiteraard is de lijn voorzien van een waterdumper voor optimaal behoud van kwaliteit en een betere presentatie van het product. Een vaste groep personeel met jaren lange ervaring zorgt ervoor dat in korte tijd grote hoeveelheden producten kunnen worden verwerkt. Hierbij staat kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Afhankelijk van de wensen van de klant wordt er los in kratten of EPS, in één of twee lagen gelegd, gestickerd, of in voorraadkisten gesorteerd. Uiteraard zijn ook andere verpakkingen mogelijk. Informeer naar onze mogelijkheden. Met het aanwezige barcode scan systeem is alles te traceren van boom tot afnemer. Uw geleverd product kan te allen tijde gekeurd worden door onze eigen kwaliteit keurmeester, die daarover rapporteert naar u als klant.

Fruitbedrijf Kutschruiter Sortering - in beeld

Meer over Fruitbedrijf Kutschruiter BV